Jouwstraat.nl: beter een goede buur dan een verre vriend

Jouwstraat.nl voor wijk & buurtverenigingen

Jouwstraat.nl voor wijk & buurtverenigingen

Wij krijgen van veel wijk & buurtverenigingen enthousiaste reacties over jouwstraat.nl als nieuw sociaal netwerk voor buren en straatgenoten. Sociale cohesie ofwel het ‘wij gevoel’ in de straat is een actueel thema. Jouwstraat.nl heeft als doel alle straten in Nederland veiliger, leuker en nog gezelliger te maken. Wij willen buren & straatgenoten faciliteren bij het contact leggen & onderhouden. Buren kunnen berichten plaatsen en daarmee hulp vragen/aanbieden, spullen lenen/delen of gewoon een leuk bericht plaatsen voor de buren & straatgenoten.

Voor wijk & buurtverenigingen kunnen wij een grote rol gaan spelen bij het contact leggen en informeren van hun wijk & buurtgenoten. Wilt u net als vele andere wijk & buurtverenigingen ‘jouwstraat.nl’ onder de aandacht brengen van uw wijk & buurtgenoten dan bieden wij diverse communicatiemiddelen om dat goed te doen.

U kunt de volgende items op uw website plaatsen;

  • diverse banners
  • een persbericht
  • enthousiaste verhalen van ‘actieve buren’ in uw wijk/buurt.

Natuurlijk kunt u deze items ook gebruiken voor in een nieuwsbrief! Voor deze items kunt u contact opnemen met de redactie van jouwstraat.nl

redactie@jouwstraat.nl
T 050 8200238

 Met een vriendelijke burengroet,

 Het jouwstraat.nl team