Jouwstraat.nl: beter een goede buur dan een verre vriend

Het Firmament in Apeldoorn is De Leukste Straat van Nederland 2013

Gepubliceerd op sep 24, 2013

Laatst gewijzigd op 24-09-2013 11:010

Het Firmament in Apeldoorn is de 'De Leukste Straat van Nederland' 2013 Na een spannende finale, waarbij 12 straten hebben gestreden voor de titel 'De Leukste Straat van Nederland' is bekend geworden dat 'Het Firmament' in Apeldoorn de meeste punten heeft behaald bij het uitvoeren van 3 muzikale en sociale opdrachten. De straat ‘Het Firmament’ in Apeldoorn mag zich een jaar lang ‘De Leukste Straat van Nederland’ noemen. Op de 2de plaats is geëindigd de straat ‘Voeghouten’ in Slochteren en op de derde plaats de ‘Roemer Visscherstraat’ in Raamsdonksveer. 'Het Firmament' krijgt op zaterdag 28 september een straatbbq feest aangeboden als hoofdprijs voor 'De Leukste Straat van Nederland'. Daarnaast zijn er vele andere leuke prijzen voor de 'Voeghouten' en 'Roemer Visscherstraat'. Het initiatief voor De Leukste Straat van Nederland komt van Jouwstraat.nl. Met deze verkiezing wil jouwstraat.nl buren met elkaar in contact brengen en het wij gevoel in de straat versterken. Dat is zeer zeker gelukt in de deelnemende straten gezien alle gezellige en sociale resultaten.